Zoeken

Van der Veen Tweewielers - Balkbrug

Lease/verhuur

Met de ANWB Fietsverzekering is je nieuwe of tweedehands fiets of e-bike goed verzekerd.

De fietsverzekering is vanaf dag 1 dagelijks opzegbaar en wordt jaarlijks verlengd.

Bij diefstal krijg je de eerste 3 jaar het aankoopbedrag terug.

Je kunt rekenen op snelle en deskundige hulp bij schade en diefstal. Zo kun jij zorgeloos overal naar toe op je nieuwe fiets.

Fietstochten voor uw plezier of woon-werkverkeer: uw fiets brengt u waar u heen wilt en wanneer u dat wilt. Vrijheid verzekerd!

Helaas is schade of diefstal van uw fiets niet altijd te voorkomen. In dat geval wilt u graag snel en goed geholpen worden. Dat kan met de Fietsverzekering van ENRA. Wij zorgen dat u na schade of diefstal snel weer mobiel bent. Zo verzekert u zich  van onbezorgd fietsplezier.

Met de ENRA Fietsverzekering verzekert u uw nieuwe of gebruikte fiets. Ook accessoires zijn eenvoudig mee te verzekeren en uw fiets is wereldwijd verzekerd. Uw nieuwe fiets verzekert u rechtstreeks via deze website of via uw fietsspecialist. Een gebruikte fiets verzekert u alleen via uw fietsspecialist.

Voorkom diefstal: TIPS!

Het is van groot belang uw fiets, E-bike of bakfiets goed te beveiligen. De basisbeveiliging voor iedere fiets is een vast ringslot dat aan uw frame vastzit. Om uw fiets aan een paal of hek vast te kunnen maken kunt u een insteekketting gebruiken die u eenvoudig in de zijkant van het ringslot steekt. Maar ons advies gaat verder dan alleen het gebruik van het ringslot en de insteekketting.

Gebruik altijd een tweede slot
Het openbreken van twee sloten met een aparte cilinder kost een fietsendief te veel tijd. Hierdoor zullen fietsendieven uw fiets eerder laten staan dan een fiets zonder tweede slot.

Veranker uw fiets aan een vast object
Het is verstandig om u uw fiets met een tweede slot te verankeren aan een vast object. Denk aan een fietsenrek, lantaarnpaal of hekwerk. Dit vermindert de kans op diefstal aanzienlijk!

Ook binnen op slot
Plaats je de fiets binnen? Zet deze dan ook binnen op slot. Voor de verzekering is dit noodzakelijk én het biedt extra veiligheid.

Wij hebben diverse merken sloten in ons assortiment, welke voldoen aan alle eisen voor de verzekering.
In onze showroom kunnen wij u het juiste advies geven !

Een goede fietsverzekering geeft een gerust gevoel !

Vraag naar de mogelijkheden in onze winkel !