Zoeken

Van der Veen Tweewielers - Balkbrug

Over ons

Dé fietsenwinkel in Balkbrug en omgeving. Bij ons vind je een uitgebreid assortiment aan nieuwe en gebruikte fietsen, waarbij we je graag helpen bij het vinden van de perfecte fiets die past bij jouw behoeften en wensen.

Als specialist in fietsen hebben we jarenlange ervaring en expertise opgebouwd, waardoor we onze klanten kunnen voorzien van hoogwaardige producten en uitstekende service. Of je nu op zoek bent naar een stadsfiets, elektrische fiets of kinderfiets, wij hebben het allemaal in huis. Onze deskundige medewerkers staan klaar om je te adviseren en te begeleiden bij het maken van de juiste keuze.

Wij zijn André en Hélène van der Veen. Samen runnen wij nu de zaak waar de klant en service hoog in het vaandel staan.

André

André is al vanaf zijn 16e jaar bezig met fietsen.
Ooit begonnen als hulpje bij Rijwielhandel Koos Brouwer in Balkbrug.
Best leuk dat dit nu ook de locatie is waar nu de winkel is gevestigd.
Dus terug op zijn oude plaats maar nu zelf als eigenaar samen met mijn vrouw Hélène.

Hélène

Hélène heeft ondertussen ook de opleiding gedaan voor fietstechniek en is dus ook volledig aan het meehelpen in zowel de werkplaats als in de winkel met de verkoop.
Hélène houdt zich voornamelijk bezig met de planning en is voornamelijk aanspreekpunt voor de klanten en is actief in de verkoop in de winkel.

Henri

Henri helpt een aantal uren in de week mee in de werkplaats met de reparatie.
Henri zich enkel bezig met reparatie en rijklaar maken van nieuwe en gebruikte fietsen en werkt inmiddels al diverse jaren bij ons.
Hij is inmiddels al een bekend gezicht bij onze klanten.

Wat we doen ...

Bij ons kunt u terecht voor bijna alles wat met fietsen te maken heeft, van loopfiets tot elektrische fietsen maar ook voor b.v. aangepaste fietsen van b.v. het merk Van Raam.

Wij hebben de verkoop voornamelijk gericht op fietsen waar een dealernetwerk achter staat over heel Nederland zodat u niet gebonden bent aan een reparatie bij ons mocht er iets zijn met uw fiets op een vakantieadres b.v.

Wij verkopen enkel merkfietsen van o.a. Batavus Sparta Vyber Gazelle Koga Victoria Loekie en Azor. Maar ook andere merken kunnen wij meestal gewoon leveren.

Ook voor elektrische fietsen kunt u bij ons terecht. Zo zijn wij erkend Bosch dealer. Wij beschikken over de meeste uitlees apparatuur in onze werkplaats voor uw e-bike.

Hoe doen we dat ...

Nieuwe fietsen worden afgeleverd incl. een servicepakket met uitzondering van aanbiedingsfietsen.

Ook voor een betrouwbare gebruikte fiets bent u bij ons aan het juiste adres. Zo krijgt u 3 maanden garantie op een gebruikte fiets.

Ook beschikken wij over een gratis haal- en brengservice. Neem hiervoor contact met ons op.

Tijdens de reparatie van uw fiets kunt u gebruik maken van een gratis leenfiets.

Wij werken veel op afspraak en op deze manier lukt het vaak om de fiets weer op dezelfde dag klaar te hebben. Wilt u een afspraak maken voor een reparatie kunt u ons het beste bellen op 0523-656365 of een mail sturen naar werkplaats@vanderveentweewielers.nl

Zodra de fiets weer klaar is krijgt u automatisch een sms-bericht dat hij weer klaar is.